ממרח עדשים כתומות

של מיכל דינר

ממרח מעדשים כתומות מיץ לימון ושום

מצרכים

כוס עדשים כתומות (לפני בישול)
מיץ מחצי לימון
שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים את העדשים הכתומות במים עד שמתרככות לגמרי.
בקערה מערבבים עם כף את העדשים עם מיץ מלימון, שום, מלח ופלפל לפי הטעם (העדשים נמסות והופכות לממרח ללא מאמץ)
שומרים בקירור עד לשימוש (מחזיק כ4 ימים במקרר)
למריחה על מה שאוהבים: לחם, פריכיות, מאפים וכו'…

בתיאבון!

[printfriendly]

Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה