מצרכים
3 סלקים בינוניים
כוס אגוזי מלך קצוצים
3 שיני שום קצוצות
כף שמן זית כתית מעולה
2 כפות מים
כף מיץ לימון סחוט טרי
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הסלקים בהרבה מים עד שהם רכים (בודקים עם מזלג).
מוציאים להתקררות ומקלפים. חותכים לקוביות ומניחים בבלנדר.
מוסיפים לבלנדר את השום הקצוץ, השמן, המים והלימון ומבלנדרים למרקם הרצוי
מעבירים לכלי, מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים.
בתיאבון!
שתפי:
1 תגובה
באופן ההכנה שכחת את האגוזים