ממרח גבינה בולגרי

״הוריו של אבי מבולגריה, הוא למד מהם להכין ממרח מיוחד שהיינו אוכלים בילדותינו – גבינה, עגבניות ובצל ירוק. אנחנו קוראים לו ׳ממרח בולגרי׳. חיפשתי ברשת משהו דומה אך לא מצאתי. אתמול טבענתי אותו בעצמי – ויצא מעולה!״
– לירון

מצרכים

1 גבינה טופוטי במרקם שמנת
3 עגבניות
בצל ירוק
שמן זית ומלח

אופן ההכנה

מגרדים את העגבניות בפומפיה, ומנקזים את הנוזלים. מערבבים היטב בקערית עם הגבינה, מוסיפים בצל ירוק קצוץ דק דק, ומתבלים בשמן זית ומלח לפי הטעם. כמובן שהכמויות הם לפי הטעם, אפשר קצת פחות עגבניה או בצל ירוק וכו׳.
זהירות, ממכר!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה