ממרח אפונה וטחינה טעים טעים של אפרת האהובה מ אז מה את עושה כל היום.
מולי נחו להן גם שתי שיני שום וכמה אגוזי מלך אז הוספתי גם אותם לעירבול.
כמו כן, הוספתי עוד כף שמן זית כי אני מאוד אוהבת :))
מצרכים
כוס אפונה מבושלת
3 כפות טחינה גולמית איכותית
כף וחצי מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
חופן אגוזי מלך
2 שיני שום קטנות
הוראות הכנה
שמים את האפונה במעבד מזון ומוסיפים את כל שאר החומרים. מעבדים כדקה עד שנהיה ממרח אחיד. טועמים ומוסיפים מלח-פלפל-לימון לפי הצורך

שתפי: