סדרת ממרחים מתוקים הכוללת ממרח חלוה, ממרח חלוה ללא סוכר וממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר. ממרחי הטחינה המתוקים של אחוה מכילים טחינה גולמית איכותית, הם ללא שומן טרנס, ללא כולסטרול, דלי נתרן, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל וטבעוניים.
הממרחים של אחווה כבר בני בית אצלנו. ממרח החלווה הוא פינוק בפני עצמו. מגניבים כפית או שתיים בסוף ארוחה. נחמד מאוד שעכשיו יש ממרח ללא תוספת סוכר. ממרח הטחינה בטעם שוקולד הוא בעל טעם עדין, קטיפתי וסוחף, הוא לא מתוק כמו ממרח שוקולד רגיל ולכן האנשים הקטנים בבית פחות התחברו אליו.

המרקם העשיר והטעם העמוק של הטחינה משתלבים באופן מושלם במגוון רחב של מתכונים – ממילוי לעוגות גבינה, דרך זיגוגים ועיטורים לקינוחים ועד למאפים ביתיים שממלאים את הבית בניחוחות. הממרחים מציעים חוויית טעם ייחודית שמחברת בין המסורת לבין חדשנות במטבח, ומזמינים כל משפחה להוסיף נגיעה אישית לשולחן. בין אם מדובר באירוח חגיגי או בארוחה אינטימית עם בני המשפחה, מדובר בתוספת שמעשירה כל קינוח והופכת אותו למוקד של שיחה והנאה משותפת.
באחוה מציינים כי הסדרה משווקת מתוך רצון להעניק לצרכנים מוצרי מזון איכותיים ומגוונים, טעימים ונוחים לשימוש שפותחים אינספור אפשרויות ליצירתיות במטבח.
מחיר מומלץ לצרכן: 9.90 – 11.90 שקלים לאריזת 400 גרם. כשר בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.


