מי אגוז קוקוס וקרם קוקוס AROY-D

של תיאבון בריא
מי אגוז קוקוס וקרם קוקוס AROY-D

מי אגוז קוקוס וקרם קוקוס AROY-D
צילום: יח״צ

מה הבטיחו:

מי אגוז קוקוס – נוזל שנסחט מהבשר הלבן (השכבה הלבנה, הסיבית והטעימה) של אגוז קוקוס בוגר. מיועד לבישול, הכנת קינוחים, תחליף טבעוני ופרווה לחלב פרה. מגיע בגדלים: 1 ליטר, 500 מ"ל, 250 מ"ל ו- 150 מ"ל.
קרם קוקוס – בעל אחוזי שומן מצויינים לבישול, תחליף לשמנת מתוקה, תוספת למשקאות ושייקים, הכנת סושי פירות ועוד. מגיע בגדלים: 1 ליטר ובתחילת ינואר יגיעו גם 250 מ"ל.
ניתן להשיג בחנויות הטבע וברשתות המזון. שני המוצרים הם 100% טבעיים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכלת
ללא תוספת סוכר.

מה קיבלנו:

קיבלנו לטעימה את המוצרים של Aroy-D. קרם הקוקוס ומי אגוז הקוקוס של ארוי-די הם מהמובילים בשוק. מגיעים בקרטון כך שטעם המתכת של קופסאת השימורים לא מורגש. לשני המוצרים יש אחוזי שומן גבוהים (מעל 18%) ולכן מתאימים לכל תבשיל. וכמו שארוי-די כותבים, הם מעולים להכנת קינוחים. קרם הקוקוס ומי הקוקוס, שניהם טעימים בעלי מרקם קטיפתי וטעם עמוק. אנחנו אוהבים להכין איתם תבשילים תאילנדיים והודים.
את ההבדל בין מי/חלב/קרם קוקוס אפשר לראות כאן, ועל הדרך למצוא מתכונים נוספים.

[articles]
[products]

שתפי:
דילוג לתוכן