מיני מאפינס פאדג'
עוד מתכון של האחת ויחידה קלואי קסקרולי. השפית של המסעדות הטבעוניות המוצלחות ביותר בניו יורק – By Chloe. הפעם הכנתי מיני בראוניז וזה יצא מושלם! מתכון מאוד מומלץ 🙂

מצרכים

5 כפות שמן קוקוס, נוזלי
100 גרם שוקולד מריר, או פצפוצי שוקולד
1 כף קפה נמס
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס קמח
⅓ כוס קקאו
¼ כפית מלח אטלנטי
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס סוכר חום או סוכר קנים
⅓ כוס חלב שקדים או חלב סויה

שניה לפני שמתחילים

1. לא ניסיתי, אבל לדעתי זה יעבוד מעולה גם בתור עוגיות. רק לשמור על מרווח בתבנית, כשאופים.

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות, על אויר חם (לא טורבו).
ממיסים בסיר על אש נמוכה את השמן, השוקולד, הקפה, תמצית הוניל וטיפונת מלח. מערבבים היטב עד שהכל נמס ומתאחד. מניחים בצד ונותנים לזה להתקרר. (בערך 20-30 דקות).
בקערה מערבבים היטב את הקמח, הקקאו, הסוכר, המלח ואבקת אפייה – מערבבים עד שהכל מתאחד והתערובת חומה. מקפלים לתוך התערובת הזו את השוקולד המומס ומוסיפים את שליש הכוס של חלב הסויה או השקדים. מערבבים היטב עד שהכל הופך לבצק (תמונה למטה). אפשר לערבב עם היד – יותר מהיר מאשר עם כף.
משמנים תבנית מאפינס (או נייר אפיה – אם אתם מנסים להכין עוגיות) ומכניסים לכל שקע כשתי כפות מהבצק.
מכניסים לתנור למשך 15 דקות. מוציאים את התבנית בתום 15 הדקות. אפשר להגיש מיד, זהירות זה קצת פאדג'י ורך, או לחכות ולשמור בקופסא אטומה ולהגיש בשעת הצורך.
בתיאבון!

הבצק:
בצק

לפני הכניסה לתנור:
לפני הכניסה לתנור

אחרי:
אחרי האפייה

מיני פאדג'

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן