מתכונים למנות עיקריות

מוקפץ ירקות עם אטריות

מוקפץ ירקות עם אטריות

המרכיבים

סלסלת פטריות שמפיניון לבנות קצוצות
פלפל צהוב גדול, מנוקה וחתוך לקוביות
ברוקולי בינוני טרי חתוך לקוביות כולל הגזעים.
חופן אגוזי קשיו טבעיים
חצי חבילת אטריות שעועית אדזוקי
כף רוטב צ’ילי ושום
כף רוטב סויה ללא גלוטן
פלפל גרוס, לפי הטעם
כמון טחון, לפי הטעם

אופן ההכנה

מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים אליו את הפטריות, הפלפל והברוקולי.
מטגנים ומקפיצים את הירקות 5 דקות ומוסיפים אליהם את אגוזי הקשיו.
מניחים את האטריות במים רותחים ומביאים לרתיחה. אחרי 2 דקות מכבים את האש (זהירות לא לבשל את האטריות יותר מדי, הן צריכות להישאר נגיסות מעט)
מתבלים את הירקות שבמחבת ומוסיפים אליהם את האטריות המבושלות, מערבבים הכל יחד למיזוג טעמים, ומעבירים לכלי הגשה.
בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה