מוקפץ אטריות אורז רחבות עם ירקות ללא גלוטן

של מיכל דינר

מוקפץ אטריות אורז רחבות עם ירקות ללא גלוטן

מנה משביעה בפני עצמה שמתאימה לארוחת ערב משפחתית קלה, גם לילדים!

מרכיבים

300 גרם אטריות אורז רחבות 5 מ"מ
בצל גדול חתוך לחצאי פרוסות דקות
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
2 גזרים קטנים חתוכים למקלות דקים
2 קישואים צהובים או זוקיני חתוכים לחצאי פרוסות דקות
חופן קשיו טבעי שקלינו מראש במחבת ללא שמן
תבלינים: מלח אטלנטי, פלפל גרוס, רבע כפית אבקת קארי או כורכום ו2 כפות רוטב סויה ללא גלוטן

הוראות הכנה

בסיר עם הרבה מים מבשלים את האטריות עד ריכוך, מסננים ושוטפים.
מטגנים במחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית את הבצל, הגזרים והפלפלים, כשהירקות מתרככים, מוסיפים את הקשיו, הקישואים והתבלינים.
מערבבים הכל יחד לעוד כמה דקות, מנמיכים את האש ומוסיפים את האטריות, ממשיכים לערבב לעוד כמה דקות להטמעת הטעמים.
מכבים את האש ומשאירים במכסה סגור ל-10 דקות. מערבבים קלות ומגישים.
בתיאבון!

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה