מאפינס כרובית

מאפינס כרובית

מאפינס כרובית

מרכיבים

כרובית בינונית, מפורקת לפרחים, מנוקה ומבושלת
תפוח אדמה גדול מבושל
בצל גדול, קצוץ קטן
גזר מגורר בפומפייה
זוקיני מגורר בפומפייה
2 כפות קמח אורז מלא
2 כפות קמח קינואה
2 כפות קורנפלקס לל"ג טחון למרקם פירורי (אפשר פירורי לחם במקום)
חוויאג', כורכום, מלח, פלפל גרוס, לפי הטעם

אופן ההכנה

מועכים את הכרובית ותפוח האדמה לפירה.
מטגנים את הבצל עד השחמה ומוסיפים אליו את הגזר והזוקיני ומערבבים יחד כמה דקות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, וממלאים בתבנית מאפינס משומנת.
אופים ב-175 מעלות לכ-45 דקות.
מחכים להתקררות ושולפים את המאפינס מהתבנית.
אוכלים ונהנים !!!

[printfriendly]

Loading+ הוספה למועדפים

4 thoughts on “מאפינס כרובית

  1. שלום ותודה על המתכון.
    האם אפשר להמיר את קמח האורז והקינואה בקמח רגיל, מלא או תירס?

    1. מצטרפת לשאלה של מרב: יש לי קמח רגיל, מלא, כוסמין, טפיוקה, עדשים, תירס, וקורנפלור. תודה!

    2. אפשר בהחלט! עם עדיפות לקמח מלא.
      ואפשר לגוון בין כל הסוגים שציינת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *