מתכונים ללחמים

לחמניות סיניות מאודות (באו-באן)

IMG_0764 copy

כבר הרבה זמן שאני רוצה להכין את הלחמניות האלו. לא מזמן קנינו סיר אידוי מבמבוק (כדאי לכם גם, 40 ש״ח בחנויות המתמחות) ולהכין בו לחמניות באו – זה מתבקש. אחרי הרבה שיטוטים באתרי האינטרנט, הגעתי למתכון הזה, של אורי שביט. מתכון קל וסביר להניח שיש לכם את רוב המצרכים בבית. במקום שמן סויה, שמתי שמן קנולה. והתוצאה נהדרת. את הלחמניות האלו אפשר להכין בלי מילוי או עם מילוי. אנחנו הקפצנו פטריות עם בצל מטוגן וקצת בצל ירוק. יצא מעדן!
תנסו את זה בבית!

להוראות ההכנה ›
Loading💛 הוספה למועדפים

תגובה אחת

השאר תגובה