מתכונים ללחמים

לחם בירה

לחם בירה

המרכיבים

500 גרם קמח חיטה לבן
160 גרם קמח שיפון מלא
שקית וחצי אבקת אפייה
2 כפיות מלח שטוחות
2 בקבוקי בירה גולדסטאר (330מ”ל, סה”כ 660מ”ל)
כחצי כוס זיתי קלמטה קצוצים
2 כפיות קצח

אופן ההכנה

מערבבים בקערה גדולה את הקמחים, אבקת האפייה והמלח.
מוסיפים לקערה את הבירה ומערבבים היטב בעזרת כף.
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מוסיפים לעיסה את הזיתים הקצוצים ומערבבים עם כף להטמעה.
מרפדים 3 תבניות חלה בנייר אפייה ויוצקים את העיסה לתבניות, משטחים קלות.
מפזרים מעט קצח מעל כל תבנית, מניחים את התבניות על רשת התנור.
אופים כ40-45 דקות, ומוציאים להתקררות מלאה.
שולפים את הלחמים מהתבניות ופורסים.

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה