לביבות כרישה וכרובית

של רותם ברנר

unnamed

קלילות, משביעות והכי חשוב קלות להכנה. מתאימות כארוחת צהרים כתוספת למנת דגנים או קטניות, כנשנוש בארוחת ביניים או כארוחת ערב בליווי סלט וטחינה.

מצרכים

1 גבעול כרישה גדול (או 2 קטנים) חלק לבן חתוך לעיגולים
1/4 כרובית
2 כפות קמח מלא
2 כפות פרורי לחם מלאים או 2 כפות שיבולת שועל
2 כפות טחינה גולמית
50 גרם טופו (לא חובה )
פלפל/מלח

הוראות הכנה

1.מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח את הכרובית והכרישה עד שמתחילים להתרכך .
2.בנתיים מחממים תנור ל180 מעלות
3. מסננים את הכרובית והכרישה מהמים ומעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הטופו וטוחנים עד ליצירת תערובת אחידה (מידת טחינת הירקות בהתאם למה שאתם אוהבים, אני אישית אוהבת שמרגישים קצת חתיכות )
4.מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את הקמח, פרורי הלחם והטחינה, מתבלים בפלפל ומלח ומערבבים
5. יוצרים מהתערובת לביבות בגודל הרצוי , מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה , מרסיסים מעל מעט ספריי שמן ומכניסים לתנור ל20 דקות.

בתיאבון!

המתכון של רותם ברנר, מאמנת תזונה ואורח חיים בריא. רותם מאמינה כי למזון יש השפעה על גופינו ובריאותו וישנה חשיבות למה ואיך אנחנו אוכלים וכן ביכולת של מזון למנוע או לרפא מחלות. רותם שואפת לעזור לאחרים ללמוד קצת יותר על אורח חיים בריא ותזונה נכונה, ולהראות שזה לא כזה מורכב וקשה כמו שחושבים וכל מה שנדרש זה שינויים קטנים בשביל להצליח.
מוזמנים לבקר באתר של רותם

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

גלי לופו אלטרץ 22/01/2014 - 20:01

מעניין כי בדיוק לפני חודש פרסמתי את המתכון שלי לקציצות כרישה וכרובית אפויות…..כ"כ דומה!
אגב- מאוד מומלץ לאדות את הכרישה ולא לבשל וגם לא לטחון אותה כי היא נוטה להיות סיבית ו"שעירה".
http://62.219.78.142/~cordelia/newsletter/1498-2/

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן