לביבות בטטה אפויות

של מיכל דינר

לביבות בטטה אפויות

לביבות בטטה אפויות נפלאות
*טבעוני, ללא גלוטן.

המרכיבים

2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
3 כפות קמח עדשים אדומות
כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים את הבטטות בסיר עם הרבה מים. מסננים, מעבירים לקערה ומועכים לפירה,
מוסיפים לקערה את קמח העדשים והצ'ילי, מערבבים, יוצרים לביבות ומניחים על נייר אפייה משומן בתבנית התנור.
אופים ב-180 מעלות עד שמשחים מעט. הופכים אותן לצדן השני ומשאירים לעוד 5 דקות אפיה.
מכבים את התנור ומשאירים להתקררות קלה, ומעבירים לכלי הגשה.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

אטי 01/08/2017 - 13:05

במה אפשר להחליף (אם בכלל) את הקמח עדשים?

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן