כוסמת קלויה

של מיכל דינר

כוסמת קלויה

כוסמת קלויה וטעימה. מנה קלה מאוד לעשייה, בריאה וטעימה. ללא גלוטן.

מרכיבים

כוס כוסמת קלויה
כפית אבקת מרק בצל
2 כוסות מים רותחים
מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם.

אופן ההכנה

שוטפים את הכוסמת במים, בוררים, ומסננים.
מניחים את הכוסמת בסיר, מטגנים בשמן הזית כמה דקות, מוסיפים כוס וחצי מים רותחים,
מבשלים עד שהכוסמת מתרככת.
במידה והכוסמת לא מוכנה כשנגמרים המים, מוסיפים עוד מים רותחים, מערבבים ומבשלים עוד.
מכבים את האש ומשאירים את הכוסמת בסיר סגור לכרבע שעה.
מערבבים מעט את הכוסמת במזלג, ומגישים חם.
טעים גם קר!

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

inballando@gmail.com 03/02/2015 - 20:55

יש משהו שיכול להחליף את האבקת מרק?

הגיבי

השאירי תגובה