כוסמת קלויה עם ירקות‎

של מיכל דינר

כוסמת קלויה עם ירקות‎

מרכיבים

כוס כוסמת קלויה
כף שמן זית כתית מעולה לטיגון
בצל לבן גדול
פלפל אדום גדול
גזר גדול
קישוא בינוני
תבלינים: מלח-סלרי, מלח-עשבים וירקות, פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

פורסים את הבצל לחצאי פרוסות דקות, את הפלפל לרצועות, את הגזר לפסים ואת הקישוא לקוביות.
מטגנים בכף שמן אחת את הבצל במחבת שטוחה, מוסיפים אליו את כל שאר הירקות ומטגנים עד לריכוך וצריבה של כל הירקות.
שוטפים ומסננים את הכוסמת הקלויה, ומבשלים בסיר עם כוס וחצי מים ומעט מלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים במכסה. מבשלים כך עד ריכוך גרגירי הכוסמת.
מוסיפים את הכוסמת למחבת עם הירקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל בעדינות בכף עץ, ממשיכים לבשל כמה דקות על אש נמוכה ובמכסה סגור, ומערבבים מדי פעם לספיגת הטעמים.
מגישים חם. אפשר וטעים גם קר!

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה