מצרכים
כוס אחת של כוסמת קלויה (החומה) יבשה
2 כוסות מים רותחים
מעט מלח
גזר גדול
בצל בינוני
זוקיני קטן
עגבנייה אחת מגוררת (ללא הקליפה)
"תיבולית" שום-ופטרוזיליה של קנור
אופן ההכנה
לא מתביישים לשים שמן זית בנדיבות בסיר קטן.
מטגנים את הגזר, אח"כ את הבצל, העגבנייה ובסוף את הזוקיני.
מוסיפים את הכוסמת היבשה ומערבבים.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים (שבהם המסנו את התיבולית מבעוד מועד)
מוסיפים מעט מלח,
מערבבים, מנמיכים אש ומכסים.
מכינים את זה בדיוק כמו אורז. כעבור 10-12 דקות אתם תראו שכל הנוזלים נספגו
והכוסמת רכה.
אל תתמכרו. או שכן.
מתכון לדלורית בתנור
פורסים דלורית עם הקליפה, לפרוסות של סנטימטר או שניים.
מניחים על נייר אפיה משומן.
בוזקים מעל שמן זית, רכז רימונים, מעט מלח גס.
מכניסים לתנור עד ריכוך.
מגישים את שני אלו יחד יפה, ואוכלים.
בתאבון
🙂
נטלי.
שתפי:
1 תגובה
לגמרי התמכרתי לכוסמת הזאת ?