
אני מבטיחה לכם שזה הדבר הכי קל שתכינו אי פעם. והטעם מושלם. הוא כל כך מושלם שרק בשניה השניה או השלישית תרגישו כמה המתכון הזה גאוני. תודה רבה לחברתי האהובה דנה יצחקי על המתכון המצוין!
מצרכים
1 חבילת ביסקוויטים, נראה לי שזה 250 גרם
6 כפות סילאן
6 כפות טחינה גולמית
1 כוס חלב סויה, אפשר גם מים – אך לא ניסיתי בעצמי
קוקוס לציפוי
אופן ההכנה
מכניסים את הביסקוויטים לשקית כפולה ובעזרת מערוך או קופסאת שימורים שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות. אך לא קטנות מידי, ולשים לב שלא יהיו כל כך הרבה פירורים.
את הביסקוויטים השבורים מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים: טחינה, סילאן וחלב סויה. מערבבים היטב ומכניסים למקרר לכרבע שעה להתייתבות – כדי שיהיה נוח לעבוד עם התערובת. אפשר לדלג על השלב הזה אם אתם קצרים בזמן.
מכינים קערה עם קוקוס טחון. יוצרים כדורים מתערובת הביסקוויטים, ומצפים בקוקוס. מניחים הצלחת/קערה ושומרים במקרר או שפשוט זוללים את הכל.
בתיאבון!