ירקות צרובים בגריל ליום העצמאות
מצרכים
2 חצילים גדולים
3 קישואים גדולים
2 גזרים גדולים
שמן זית, מלח ופלפל
*אופציונלי: אבקת שום, פפריקה וכמון
אופן ההכנה
חותכים את הירקות לאורכם, בעובי של ס"מ לפחות, משמנים את הרצועות משני הצדדים במעט שמן זית בעזרת מברשת סיליקון, ממליחים ומפלפלים, אפשר לתבל בתבלינים הנוספים לפי הטעם, מניחים על הגריל, וצורבים אותם קצרות בחום גבוה עד הופעת הפסים, מומלץ לא לרככם יתר על המידה.
מגישים חם, מעולה בפיתה או עם טחינה ביתי מעל.
בתיאבון!
שתפי: