ירקות מוקפצים עם עדשים ירוקות

של מיכל דינר

ירקות מוקפצים עם עדשים ירוקות

המרכיבים

2 כוסות עדשים ירוקות, מושרות לשעתיים בהרבה מים, מסוננות.
בצל גדול קצוץ לקוביות
סלסלת פטריות שמפיניון לבנות, חתוכות לקוביות
גזר גדול, חתוך לקוביות
ברוקולי בינוני טרי חתוך לקוביות כולל הגזעים.
מלח ים, לפי הטעם
צ'ילי יבש, לפי הטעם
קארי, לפי הטעם
כמון טחון, לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים עד לריכוך (כ20 דקות) ומסננים.
במחבת גדולה עם מכסה, מטגנים את הבצל בשמן זית כמה דקות,
מוסיפים למחבת את קוביות הגזר והברוקולי ומערבבים. מטגנים עוד קצת
מתבלים, מוסיפים את העדשים הירוקות למחבת, מערבבים, מכסים במכסה ומבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה.
מערבבים קלות ומגישים חם.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה