ירקות מוקפצים במחבת ברוטב סויה

של מיכל דינר

ירקות מוקפצים במחבת

מרכיבים

בצל גדול, חתוך לרצועות
3 שיני שום קצוצות
3 ענפי סלרי ללא העלים, חתוכים דק
4 כפות שמן זית כתית מעולה לטיגון
גזר גדול חתוך לפסים
פלפל אדום גדול חתוך לקוביות
פלפל צהוב גדול חתוך לקוביות
2 סלסלות פטריות שמפיניון לבנות קצוצות
כ-2 כוסות פרחי ברוקולי חי, לא מבושל
2 כפות רוטב סויה ללא גלוטן
פלפל גרוס טרי, לפי הטעם

אופן ההכנה

במחבת רחבה בעלת מכסה, מטגנים את הבצל, הסלרי והשום בשמן הזית לכ5 דקות
מוסיפים אליהם את הגזר והפלפלים וממשיכים להקפיץ עוד 5 דקות על אש גבוהה
מוסיפים למחבת את הברוקולי והפטריות, מערבבים קלות ומכסים במחבת
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים במכסה סגור על אש נמוכה כ-10 דקות, מערבבים בעדינות מדי פעם
כשהירקות נגיסים אך לא רכים מדי, מתבלים בפלפל גרוס, מוציאים לכלי הגשה, ואוכלים חם.
בתיאבון!
* אפשר להגיש את המנה על מצע של אורז מבושל או מעל ספגטי או פסטה מבושלים.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

שלום 05/05/2020 - 23:33

יצא ממש טעים!!
מתכון מוצלח מאוד!!
אהבתי!!!

הגיבי

השאירי תגובה