טפנד זיתים ירוקים ועשבי תיבול

של חני מרגולין

יש לי כמות גדולה של פטרוזיליה טריה וקופסאת זיתים בארון שרק ממתינה
לשימוש, כך שהתבקש לאחד אותם לממרח טעים המשדרג מגוון מנות.

מצרכים

עלים מצרור גדול של פטרוזיליה {בערך 80 גרם-אפשר פחות}
עלים מ-2 גבעולי בזיליקום
2 שיני שום קטנות קלופות וקצוצות
2 כפות מיץ לימון טרי
1 קופסאת זיתים ירוקים מגולענים, שטופים ומסוננים
חצי כוס שמן זית כתית מעולה

אופן ההכנה

1.שוטפים היטב את העלים, קוצצים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את שאר
החומרים מלבד שמן הזית, וטוחנים על מהירות גבוהה.
2.לאחר שהכל נטחן, מוסיפים בזרם דק את שמן הזית-תוך עבודת המעבד.
3.ממשיכים לעבד כדקה ומעבירים לצנצנת מעוקרת, סוגרים במכסה ומאחסנים במקרר.
אם תכינו, ספרו איך יצא.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה