מתכונים למנות עיקריות

טופו קראנץ׳

טופו תנובה

כשאנחנו באמת רוצים להתפנק אנחנו מכינים את המתכון הזה. טופו קראנצ׳י שכיף לתת בו ביס. במתכון הזה השתמשנו בטופו המתובל החדש של תנובה. פתרון מהיר שחוסר את הצורך בלהשרות את הטופו לפני הבישול.

מצרכים

1 חבילת טופו פיקנטי, חתוך לקוביות
1 כפית צ׳ילי גרוס, אפשר יותר – לפי הטעם
½ כוס קמח חומוס, או קצת יותר
½ כוס מים, או קצת יותר
קורט מלח
1-2 כוסות של פירורי לחם

לטיגון

שיפודים
פלפל אדום, חתוך לקוביות – לא חובה
שמן לטיגון

אופן ההכנה

מכינים את הבלילה

מערבבים בקערה את קמח החומוס ואת המים עד לתערובת אחידה שמזכירה בלילה של פנקייק. לשים לב שהתערובת לא דלילה מידי ולא סמיכה מידי. אם לא יוצא בול, אפשר לאזן את הבלילה עם עוד קצת מים או עוד קצת קמח חומוס.
בצלחת – מערבבים את פירורי הלחם, הצ׳ילי הגרוס והמלח.
מחממים שמן בנדיבות על מחבת רחבה.

מכינים את הטופו

טובלים קובייה של טופו בבלילה ומעבירים אותה לצלחת פירורי הלחם, מכסים אותה היטב מכל הכיוונים – כך עושים עם כל הקוביות.
את הקוביות משחילים על שיפוד ומפרידים בין קוביה לקוביה בעזרת חתיכת פלפל אדום (אפשר להיעזר בתמונה) גוזרים את השיפוד לאורך הרצוי כך שיכנס למחבת.
כשהשמן רותח מכניסים את השיפודים למחבת ומטגנים מכל הצדדים עד שהטופו משחים.
מוצאים לצלחת וסופגים את השמן שנותר עם נייר מגבת.

מגישים חם לצד קטשופ או כל דבר אחר שאוהבים.
בתיאבון!
טופו תנובה

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה