מתכונים למנות עיקריות

טופו צ’יפולטה

טופו צ'פולטה

מצרכים

300 גרם טופו מגורר בפומפיה
1/2 בצל קצוץ
1 עגבניה קצוצה
פלפל אדום קצוץ
1 כוס תירס
1 כף או יותר רוטב צ’יפולטה
2 כוסות רוטב עגבניות
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
חופן כוסברה
בצל ירוק לקישוט ולימון
מלח ופלפל
שמן

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לרוטב העגבניות. ממשיכים לטגן מספר דקות. מוסיפים את הרוטב ומבשלים כ-10 דקות. אם אוהבים חריף יותר להוסיף יותר מרוטב הצ’יפולטה.
לפני ההגשה לסחוט קצת לימון ולפזר בצל ירוק.
בתיאבון!

יול׳יס לאנץ׳ בוקס היא מסעדה טבעונית שנמצאת בחיפה. במסעדה מגישים ארוחות צהריים איכותיות וטריות על טהרת מזון מן הצומח. המנות מאופיינות בטעמים מהעולם עם נגיעות אמריקאיות. ניתן להזמין אוכל מוכן בהזמנה מראש. בנוסף, המקום מעביר סדנאות בישול ונותן שירותי קייטרינג. יעל מנור היא השף והבעלים של המקום.
Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה