IMG_20140118_203604

את המנה הזו לא התאמצתי להכין, פשוט אילתרתי מהדברים שהיו במקרר. חיפשתי ארוחה שתסגור את השבוע בצורה קלילה ובלי הרבה בלאגן. כדאי לגוון בסוגי הפטריות, זה מעשיר את המנה ומוסיף טעמים נפלאים. (אבל לא חובה).

מצרכים ל-2 מנות

כחצי חבילת טופו
1 קופסאת פטריות שמפניון
2 פטריות פורטבלו
1 צרור של פטריות יער
1 כוס אפונה קפואה

לרוטב

2 כפות מייפל או סילאן
2 כפות סויה
2 כפות קטשופ
3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

קוצצים את הפטריות והטופו לחתיכות (לא קטנות מידי) ושמים בקערה, מערבבים בקערה את חומרי הרוטב, שופכים את הרוטב על הפטריות והטופו, ומערבבים. מניחים בצד לכחצי שעה (אפשר גם פחות). בווק או מחבת גדולה מחממים מעט שמן ושופכים את תערובת הפטריות והטופו. מקפצים כ 10 דק׳ עד שהנוזלים מצטמצמים. מפשירים את האפונה בעזרת מים חמים ומסננים. מחלקים את התערובת ל-2 צלחות ומפזרים מלמעלה את האפונה. קל. פשוט. וטעים.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן