טופו "במבה"

735700_3514235634366_1886910001_o

מצרכים

חבילת טופו (300 גרם)
כף גדושה חמאת בוטנים
3 כפות סוכר
2 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
2-3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומטגנים עם שמן זית על אש גבוהה ומערבבים מדי פעם. בינתיים מערבבים את שאר המצרכים בקערה עד שנוצרת תערובת חלקה יחסית. כשהטופו עשוי טוב (צריך להיות קצת קריספי, צהבהב מהשמן) מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב. מטגנים כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך . מגישים עם אורז/נודלס.
זה הכי טעים בעולם. בתאבון!

* במקור המתכון לרוטב הוא של מאיה מ"בצק אלים" שמדללת אותו ומכינה רוטב לנודלס חורפי ומהמם.

Loading+ הוספה למועדפים

19 thoughts on “טופו "במבה"

  1. הי, תודה על המתכון! אני ושבת לנסות אותו היום.
    שאלה – כשאת כותבת חומץ, למה את מתכוונת? פשוט, תפוחים, בלסמי?

  2. נראה מצויין אבל אין לי שמן שומשום.
    במה אפשר להחליף את שמן השומשום?

  3. וואווו וואו מתכון מדהיםםםםםםםםם! אני לא מתה על טופו, והייתי סקפטית בהתחלה אבל הטעמים של זה ממש מעלימים את הטעם הטבעי של הטופו

  4. וואוווו מהמם. אחד ממתכוני הטופו שנותנים את התוצאה הכי טובה ביחס לזמן המהיר שלוקח להכין אותם.

  5. היי! נראה ממש טוב! רציתי לשאול אם אפשר לשמור את הטופו אחר כך במקרר, ואם כן לכמה זמן? תודה רבה מראש :)

  6. המתכון נהדר וטעים מאוד! ממליצה לכולם.
    כשאתם אומרים: "* במקור המתכון לרוטב הוא של מאיה מ”בצק אלים” שמדללת אותו ומכינה רוטב לנודלס חורפי ומהמם."
    תוכלי בבקשה להוסיף קישור? כי לא מצאתי את זה…
    תודה:)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *