735700_3514235634366_1886910001_o

מצרכים

חבילת טופו (300 גרם)
כף גדושה חמאת בוטנים
3 כפות סוכר
2 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
2-3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומטגנים עם שמן זית על אש גבוהה ומערבבים מדי פעם. בינתיים מערבבים את שאר המצרכים בקערה עד שנוצרת תערובת חלקה יחסית. כשהטופו עשוי טוב (צריך להיות קצת קריספי, צהבהב מהשמן) מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב. מטגנים כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך . מגישים עם אורז/נודלס.
זה הכי טעים בעולם. בתאבון!

* במקור המתכון לרוטב הוא של מאיה מ"בצק אלים" שמדללת אותו ומכינה רוטב לנודלס חורפי ומהמם.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

22 תגובות

אורי 22/05/2015 - 11:31

הי, תודה על המתכון! אני ושבת לנסות אותו היום.
שאלה – כשאת כותבת חומץ, למה את מתכוונת? פשוט, תפוחים, בלסמי?

הגיבי
דניאלה 08/10/2015 - 21:52

היי. איזה חומץ? ואיזה סוכר? לבן/חום?
תודה!

הגיבי
תיאבון בריא 11/10/2015 - 15:46

חומץ רגיל ואיזה סוכר שיש בבית.

הגיבי
יפעת 28/07/2016 - 08:50

נראה מצויין אבל אין לי שמן שומשום.
במה אפשר להחליף את שמן השומשום?

הגיבי
תיאבון בריא 28/07/2016 - 08:58

שמן שומשום מוסיף טעם עדין אם יש בבית זה אחלה. אם לא אפשר להחליף בשמן רגיל.

הגיבי
אליזבט 06/08/2016 - 19:45

יצא פיצוץ…יאמי. תודה רבה

הגיבי
תיאבון בריא 07/08/2016 - 22:02

כיף לשמוע ותודה שחזרת לדווח!

הגיבי
עדי 14/11/2016 - 15:39

וואו כל כך 'פשוט' כביכול וטעים!

הגיבי
עדן 05/01/2017 - 16:40

וואווו וואו מתכון מדהיםםםםםםםםם! אני לא מתה על טופו, והייתי סקפטית בהתחלה אבל הטעמים של זה ממש מעלימים את הטעם הטבעי של הטופו

הגיבי
רות 10/05/2017 - 10:32

טעיםםםםםםם וקל להכנה! מה צריך יותר מזה? תודה רבה

הגיבי
טפ 16/08/2017 - 20:13

אפשר להחליף את החומץ במשהו אחר?

הגיבי
קסם 17/09/2017 - 00:17

יצא פצצה!!!!
לא דמיינתי שזה כזה ממכר.

הגיבי
ליזי 09/12/2017 - 18:17

הי, אפשר להחליף את הסוכר בסילאן?

הגיבי
אפר 22/01/2018 - 14:07

היי ליזי… ניסית עם סילאן? אשמח לדעת איך יצא… תודה 🙂

הגיבי
נטלי 10/12/2019 - 00:20

קניתי טופו בפעם הראשונה בחיי רק בשביל המתכון הזה, אחזור לעדכן
בטוחה שטעים!!

הגיבי
ענבר 27/04/2018 - 14:20

וואוווו מהמם. אחד ממתכוני הטופו שנותנים את התוצאה הכי טובה ביחס לזמן המהיר שלוקח להכין אותם.

הגיבי
נועה 04/07/2018 - 07:43

היי! נראה ממש טוב! רציתי לשאול אם אפשר לשמור את הטופו אחר כך במקרר, ואם כן לכמה זמן? תודה רבה מראש 🙂

הגיבי
הילה שטרסבג 04/07/2018 - 16:52

המתכון נהדר וטעים מאוד! ממליצה לכולם.
כשאתם אומרים: "* במקור המתכון לרוטב הוא של מאיה מ”בצק אלים” שמדללת אותו ומכינה רוטב לנודלס חורפי ומהמם."
תוכלי בבקשה להוסיף קישור? כי לא מצאתי את זה…
תודה:)

הגיבי
תיאבון בריא 13/07/2018 - 09:05

היי. הוספתי 🙂

הגיבי
דורון 18/07/2020 - 22:41

מתכון מדהים. אבל מלא סוכר. יש מצב להחליף במשהו אחר? סוכרזית אולי? ואם כן – כמה?

הגיבי
איריס 15/02/2021 - 14:33

סילאן

הגיבי
איריס 15/02/2021 - 14:33

הכנתי את הטופו הזה פעמיים עם סילאן וזה מושלם. באחת הפעמים החלפתי את החומץ בחומץ תפוחים ולא הרגשתי בהבדל.

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן