מתכונים לקינוחים

טארט שוקולד וקשיו

טארט שוקולד קשיו חורפי

מצרכים

לקלתית
1 חב׳ פתי בר – 250 גרם
1/3 כוס שמן קוקוס
אופציונלי לתוספת קראנצ׳יות: 2 כפות פולי קקאו
1 כף אבקת סוכר

למלית
1 כוס קשיו מושרה במיום חמים (לפחות שעה)
1 כוס קרם קוקוס
2.5 חב׳ שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה

טוחנים את הפתי בר עם שמן הקוקוס במעבד מזון. אפשר להוסיף את פולי הקקאו והסוכר למי שרוצה קראנצ׳יות. משטחים בתבנית טארט ומכניסים למקרר לפחות לשעה.
בנתיים מכינים את המלית: טוחנים במעבד מזון תחילה – את הקשיו (ללא מי ההשריה), מוסיפים בהדרגה את קרם הקוקוס והשוקולד עד לתערובת אחידה וחלקה. מי שאוהב אקסטרה מתוק יכול להוסיף סוכר. מעבירים את המילת לקלתית ומקררים עד להתייצבות.
*שידרוג: לפני שיוצקים את המלית, אפשר לפזר מעל הקלתית פטל מיובש או קפוא

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

8 תגובות

השאר תגובה