חציל על האש

ארוחה ב-2 עד 4 מרכיבים, ובלי הרבה התעסקות. מה עוד אפשר לבקש?
מתכננים לעשות על האש? תחשבו על חציל. הוא ממש טעים יש מהמנגל, הוא לא ידרוש מכם התעסקות בכלל ככה שלא תצטרכו להפוך ולבדוק כל הזמן, והוא אפילו לא ידרוש מכם תיבולים והשריות מבעוד מועד. אנחנו מכינים את המנה הזאת בכל מיני וריאציות די הרבה בזמן האחרון. על הגריל או בתנור; או עם טחינה רגילה, טחינה מיוחדת, או תוספות של סלט. וזה תמיד תמיד טעים. מהמתכונים האלה שאי אפשר לטעות בהם.

מרכיבים

חציל
טחינה
עגבניות
פטרוזיליה

הוראות הכנה

חורצים חריץ אחד לאורכו של החציל (בעומק של כס"מ), ומניחים על הגריל. לאחר כחצי שעה החציל אמור להיות מוכן. אפשר לנעוץ מזלג ולבדוק שהוא אכן רך.
מוציאים מהגריל, ומעמיקים את החריץ עם סכין. על החציל הפתוח ניתן לשפוך את הטחינה (לא להתקמצן).

הצעה לשדרוג: להוסיף קוביות מעגבניה, ומעט כוסברה

בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן