מצרכים
1 חציל
לרוטב:
1 כפית שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
ג'ינג'ר מגורד(בערך כפית)
1 כפית סילאן
1 כפית חומץ אורז
בצל ירוק קצוץ דק
הוראות הכנה
קלפו את החצילים, חיתכו אותם לרצועות או קוביות ואדו אותם עד שהם מתרככים ( בערך 15-20 דק')ולאחר האידוי, הניחו להם להתקרר מעט.ערבבו את מרכיבי הרוטב וטעמו. שיפכו את הרוטב על החצילים וערבבו בעדינות.תנו לחצילים לשהות בתוך הרוטב בין 5-10 דקות ולפני ההגשה פזרו מעל את הבצל הירוק.
שתפי:
1 תגובה
מתכון מעולה למי שיש סלסילת אידוי