חצילים קלויים בטוסטר פסים

של מיכל דינר

חצילים קלויים בטוסטר פסים

חצילים מעולם לא היו טעימים כל כך 🙂

מרכיבים

2 חצילים, שטופים ונקיים, עם הקליפה
מעט שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל גרוס, לפי הטעם

אופן ההכנה

פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 3 ס"מ בערך.
משמנים בעזרת מברשת סיליקון את החצילים במעט שמן זית.
מניחים בטוסטר פסים, סוגרים וקולים למשך רבע שעה עד חצי שעה, תלוי לפי רמת השחמת החצילים הרצויה.
מוציאים, ממליחים ומפלפלים ומגישים.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

מירי 20/02/2019 - 14:42

מגניב ממש!!
נראה טעים!

הגיבי

השאירי תגובה