מתכונים למנות עיקריות

חביתה טבעונית מקמח עדשים וקמח טף

חביתת עדשים, טף, טפיוקה ופטריות
חביתה טבעונית מקמח עדשים, קמח טף, פטריות, שמיר ופטרוזיליה

מרכיבים

כף קמח עדשים אדומות
כף קמח טף
רבע כוס מים לערך
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
חצי כפית שמיר יבש
כף קמח טפיוקה (אפשר קורנפלור במקום)
3 פטריות שמפיניון קצוצות
2 כפות שמן זית כתית מעולה לטיגון

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את קמח העדשים וקמח הטף עם המים עד שאין גושים.
מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן ומערבבים היטב.
מחממים במחבת טלון טובה כף שמן אחת, ויוצקים חצי מהבלילה.
משטחים קלות וממתינים. מבשלים כך על אש נמוכה כ-10 דקות.
הופכים לצד השני וממתינים להתייצבות.
מניחים בצלחת הגשה ומכינים את החביתה השנייה.
מגישים ואוכלים חם.

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה