חביתה טבעונית מקמח עדשים וחומוס, עם בצל וקישוא

של מיכל דינר

חביתת עדשים וקישוא

חביתה טבעונית מקמח עדשים וחומוס, עם בצל וקישוא.
ללא גלוטן.

מרכיבים

2 כפות קמח עדשים אדומות
כף קמח חומוס
4-5 כפות מים
פטרוזיליה יבשה, כמון טחון, מלח ופלפל גרוס, לפי הטעם
קישוא קטן מגורר בפומפייה
בצל קטן קצוץ דק

אופן ההכנה

מערבבים את הקמחים עם המים היטב, עד שאין גושים.
מוסיפים אליהם את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והקישוא המגורר ומערבבים.
מחממים שמן זית במחבת נון-סטיק או טפלון איכותית, כשהשמן חם, שופכים את הבלילה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה לכרבע שעה, עד שהצד התחתון משחים ונפרד בקלות.
הופכים לצד השני ומבשלים שוב כ10 דקות עד שהצד התחתון משחים גם ונפרד בקלות מהמחבת.
מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים חם.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה