דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים

של מיכל דינר

דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים

המרכיבים

2 גזרים, חתוכים לקוביות.
2 קישואים, חתוכים לקוביות.
סלסלת פטריות שמפיניון לבנות, חתוכות קטן.
2 כפות רוטב סויה ללא גלוטן
פלפל גרוס, לפי הטעם.
12 דפי אורז למילוי.
צ'ילי יבש, לפי הטעם.

אופן ההכנה

במחבת טפלון מטגנים במעט שמן זית את כל הירקות, עד שהם מתרככים מעט (ברבע שעה במכסה סגור) מערבבים מדי פעם. מתבלים את הירקות בפלפל גרוס וברוטב הסויה. מניחים דף אורז בכלי שטוח עם מים, מחכים 12 שניות, מוציאים את הדף ומניחים אותו על מגבת. מניחים בו כף מן התערובת, ומגלגלים לרול.
ממשיכים כך בשאר דפי האורז. מניחים יפה בכלי הגשה, מפזרים מעל צ'ילי יבש ואוכלים בהנאה.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה