מצרכים
200 גרם דלעת
1 בצל גדול חתוך לפלחים
6-8 עלי בזיליקום טרי
1/2 פלפל חריף טרי פרוס
1 כפית זרעי כוסברה
1 כף שמן קוקוס
מלח, רצוי הימליה
אופן ההכנה
אופים את נתח הדלעת בתנור, למשך כחצי שעה, עד שהדלעת מתרככת מעט. מוצאים מהתנור וחותכים לפרוסות. במחבת יבשה משחימים את הבצל, מוסיפים את נתחי הדלעת ואת זרעי הכוסברה, מטגנים עוד כדקה. מוסיפים את שמן הקוקוס ואת הפלפל החריף, מתבלים במלח, מורידים מהאש, מוסיפים עוד כמה עלי בזיליקום טריים, ומגישים.
בתיאבון!
אורית חן, מנחת סדנאות בישול בריא, בוגרת בית הספר למאמני תזונה, ובשלנית. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלה אורית חן – בישול בריא זה אפשרי ולהזמין ממנה אוכל טבעוני בדגש על טבעונות בריאה – באמצעות תפריט ההזמנות.
שתפי: