גלידת קסטה עם לוטוס

של יוכי דהן

1

את יוכי הכרתי לפני יותר מ-12 שנים, היא אמא של חברה טובה שלמדה איתי בתיכון. ביליתי אצלה הרבה שבתות כשלמדנו יחד, ותמיד היא פינקה אותנו בארוחות מצויינות. הפעם, יוכי מפנקת במתכון לקסטה טעימה שמכינים בקלות.

מצרכים

2 קצפת צמחית השף הלבן פרווה
2 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב אלפרו/אורז/סויה
100 גר׳ שוקולד מריר או 3 עיגולי חמאת קקאו
1 כף שמן
3 כפות ממרח לוטוס
1 חבילת ביסקוויטים-קסטה

אופן ההכנה

בקערה, מקציפים את הקצפת הצמחית, הפודינג וכוס החלב עד לקצפת יציבה ונוקשה.
ממיסים בקערה או צלוחית את השוקולד או חמאת הקקאו (אפשר במיקרוגל, 3 דקות) יחד עם כף שמן, בקערה אחרת ממיסים את ממרח הלוטוס (אפשר במיקרוגל, 3 דקות).
מחלקים את הקצפת לשניים, לחלק אחד להסיף את השוקולד המומס בעזרת מרית, (מקפלים בעדינות לתוך הקצפת), ולחלק השני את הלוטוס המומס.
כל קצפת מכניסים לשקית זילוף, ומזלפים על ביסקוויט קסטה, מכסים עם בסקוויט קסטה נוסף, עוטפים כל קסטה בנייר כסף ומכניסים למקפיא לפחות לכמה שעות טובות.

מוצאים ואוכלים בתיאבון.

2

3

6

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

7 תגובות

רוס 02/10/2014 - 11:04

כמה מנות זה יוצא המתכון?

הגיבי
תיאבון בריא 02/10/2014 - 12:05

היי, זה מספיק לבערך 30 קסטות, תלוי כמה מילוי שמים בכל אחת, וגם תלוי בכמה קסטות יש בחבילה.

הגיבי
לילך 19/10/2014 - 21:34

היי נראה מדהים! מאיפה קונים את הביסקווטים האלו? אני מכירה רק את הפתי בר הרגיל…

הגיבי
יוסי 20/09/2015 - 20:56

למה משום מה שעירבבתי את כל המרכיבים לקצפת בבלנדר חשמלי זה נשאר לי נוזלי ואפילו לא התקרב ליציב ונוקשה? 🙁

הגיבי
טוהר 22/07/2016 - 13:41

יצא מעולה! תודה רבה 🙂

הגיבי
אילן 30/09/2016 - 18:41

יצא מדהים!!!

הגיבי
רחל 26/06/2019 - 09:15

שלום
איפו אפשר לקנות את הבסקוויטים באזור חולון

הגיבי

השאירי תגובה