Mango ice cream
אמא שלי היא בשלנית מעולה. כל מאכל שהיא מכינה יוצא טעים בכל קנה מידה. לפעמים היא משקיעה שעות בבישולים ואפייה ולפעמים רק חמש דקות, וזה יוצא עדיין הכי טעים שיש. הנה דוגמא חיה. אני ואחי משוגעים על הקינוח הזה. שאיתו אמא שלי מפנקת אותנו בכל הזדמנות.

מצרכים

1 מיכל קצפת צמחית
1/2 מיכל ״קפוא מנגו״ של פריגת

אופן הככנה

שופכים את תוכן הקצפת לקערה ומוסיפים לה את קפוא. מקציפים בעזרת מיקסר ידני את התערובת עד לקבלת קצפת יציבה.
שופכים את התערבת לתבנית מתאימה (לי זה הספיק לתבנית חד-פעמית בינונית). ומקפאים לפחות כ-5 שעות לפני ההגשה.
שימו לב, זה מתרכך בקלות, אז ברגע שסיימתם להגיש אני ממליצה להכניס את התבנית חזרה למקפיא.

לגאנש השוקולד:
יש כמה אפשרויות, להמיס שוקולד בבאן מרי ולפזר מעל הגלידה, או להמיס את השוקולד במיקרוגל. או לערבב בקערה אבקת סוכר, כף ככאו ומעט מאוד מים.

תהנו.

IMG_20140627_174215
IMG_20140627_175341
IMG_20140628_191346

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

3 תגובות

ניר 03/07/2014 - 12:07

טעים רצח וממכר בטירוף

הגיבי
אסתר שגיא 15/07/2019 - 15:13

מהי כמות השמנת המתוקה?

הגיבי
ריני 07/06/2019 - 11:58

לכמה אנשים זה מספיק?

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן