אמא שלי היא בשלנית מעולה. כל מאכל שהיא מכינה יוצא טעים בכל קנה מידה. לפעמים היא משקיעה שעות בבישולים ואפייה ולפעמים רק חמש דקות, וזה יוצא עדיין הכי טעים שיש. הנה דוגמא חיה. אני ואחי משוגעים על הקינוח הזה. שאיתו אמא שלי מפנקת אותנו בכל הזדמנות.
מצרכים
1 מיכל קצפת צמחית
1/2 מיכל ״קפוא מנגו״ של פריגת
אופן הככנה
שופכים את תוכן הקצפת לקערה ומוסיפים לה את קפוא. מקציפים בעזרת מיקסר ידני את התערובת עד לקבלת קצפת יציבה.
שופכים את התערבת לתבנית מתאימה (לי זה הספיק לתבנית חד-פעמית בינונית). ומקפאים לפחות כ-5 שעות לפני ההגשה.
שימו לב, זה מתרכך בקלות, אז ברגע שסיימתם להגיש אני ממליצה להכניס את התבנית חזרה למקפיא.
לגאנש השוקולד:
יש כמה אפשרויות, להמיס שוקולד בבאן מרי ולפזר מעל הגלידה, או להמיס את השוקולד במיקרוגל. או לערבב בקערה אבקת סוכר, כף ככאו ומעט מאוד מים.
תהנו.
שתפי:
3 תגובות
טעים רצח וממכר בטירוף
מהי כמות השמנת המתוקה?
לכמה אנשים זה מספיק?