קבינת קשיו

מתכון לגבינת קשיו עשירה בטעמים וקלה להכנה. אפשר לשים אותה על פיצה, לזניה לאכול כממרח על לחם או סתם ככה לנשנש עם כפית.
את המתכון הנחמד הזה מצאתי באתר הזה, (שאני ממליצה מאוד לשוטט בו. יש בו מגוון מתכונים טבעוניים, בריאים ופשוטים להכנה).

מצרכים

2 כוסות קשיו טבעי, מושרות במשך 12 שעות
1 כוס מים
1/2 כוס שמרי בירה
1/4 כפית אבקת מרק בצל
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית בזיל מיובש
1/2 כפית פטרוזיליה מיובשת
1/4 כפית אורגנו
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לתערובת חלקה (עד כמה שאפשר). וזהו מוכן.
אפשר לשים על פיצה, כממרח על לחם, בתוך לזניה ואפילו לאכול עם כפית.

תודה לדנה, הצלמת המוכשרת על התמונה היפה.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

אלינור 15/04/2017 - 23:58

היי אפשר להכין את הגבינה מקשיו גרוסים דק שכבר קניתי?

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן