שאלתם את עצמכם פעם איך מכינים גבינה טבעונית? גם אם חיפשתם באינטרנט, לא בטוח שמצאתם. כי גם אם מצאתם מתכון לגבינה טבעונית, זה לא אומר שזאת הגבינה שאתם מצפים לה. גבינות עם חלב יש בשלל סוגים, והן מאוד שונות זאת מזאת. גבינה למריחה שונה לגמרי מגבינה צהובה. אבל אין מה להתפשר. העולם הטבעוני מלא במתכונים לגבינות טבעוניות מכל הסוגים. ריכזנו לכם 15 סוגים של גבינות, שיתאימו לכם למה שאתם צריכים. אם אתם צריכים גבינה לפיצה, ללחם או לסלט.
גבינת שקדים
[list_bottom]
שתפי:
16 תגובות
שלום חברים יקרים , האם יש משלוחים לתל אביב ? או איפה אפשר לבוא ולקנות ? הנייד 0545560000
הי דניאל, מוכרים גבינות טעימות בבר קיימא
היי דניאל.
אנחנו לא מכינים ומוכרים, אבל הבנתי שבמאפיית seeds שברחוב קינג ג׳ורג׳ 97 בתל אביב יש כל מיני ממרחים וגבינות שניתן לקנות. שווה להתקשר ולברר.
אוסף מקסים! תודה 🙂
מקסים!!! תודה! באמת שזה יציל הרבה מאוד אנשים ויראה הןכחה לכל האנשים שלא טבעונים שיש להם מלא מגוון ומבחר ולא צצריך לפחד.
❤️❤️
היי. אוסף ה"גבינות" אולי מאוד טעים
אבל אתם מטעים את הציבור
כדי לקרוא למוצר גבינה יש תקן של מרכיבי חובה שיהיו בו
כמו שומן חלב וכו
מאחר ואלו צתכונים טבעוניים הם נעדרים את מרכיבים אלו
לא מדובר בהטעיה, כל בר דעת יבין את המילה "טבעוני" שמצורפת לשם המתכון. לא צריך לחפש פגמים בכוח.
חג שמח מהודו
יכול להיות שכדי לקרוא למוצר גבינה חייבים מרכיב כזה או אחר – אבל דבר אחד אתה מפספס: לא מדובר פה במוצרים. מדובר פה במתכונים להכנה בבית. לגבי מה שאתה מכין בבית, אתה יכול להכין איך שאתה רוצה, ואין אף אחד שיכול לכפות עליך להכניס בו מרכיבים מסויימים כדי לקרוא לו איך שאתה רוצה.
טבעונים יקרים, הגיע הזמן כבר לתת שמות מקוריים למוצרים. זה לא גבינת, שיפודי, סטייק וכד' אשר מעידים רק על היות המוצר תחליף למשהו. הגישה הזו לא נכונה ואף מעט מאוסה ולעוסה.
ליוד…
טבעונות זו דרך טבע להכניס לגוף רק מרכיבים שאתה מאמין שהם טובים, בריאים ומזינים אותך… מה שאתה בוחר לאכול גורם לאיך שאתה מרגיש כמשך היום… זה משחרר מתעשייה נוראית של קניינות וקניית מוצרי צריכה מעובדים, מלוטשים, מטושטשים, מעומלנים ועם מיני כימיכלים שונים ומזיקים לגוף ולנשמה…
ומה בכלל אמור לעניין אותך מה אנשים אחרים אוכלים? אין לך מספיק דברים לחשוב עליהם בחיים, אין בך דברים שאתה צריך לבקר? אין לך שום דבר אחר לעשות מלבד לבקר אנשים אחרים על מה שהם בוחרים להזין את הגוף שלהם בעזרתן?
חוץ מזה בלי שום קשר לכלום המילים של אוכל שרשמת "גבינת, שיפודי, סטייק וכד’" הן מילים שמצביעות על צורת הגשה והכנה לא על מה זה מכיל, לדוגמא: סטייק חזיר זה סטייק מבשר חזיר שיפודי פיטריות זה פטריות על מקל, בצורת שיפוד וגבינה אפשר להכין גם מקשיו וגם מטופו וגם מקשיו…
גם משקדים…
האם ניתן להכין גבינה מכל סוג של חלב צמחי?
למשל משיבולת שועל?
תודה
בחלב סויה יש חלבונים שעוזרים וחיוניים להיווצרות הגבינה. אני ממליצה בפעם הראשונה לעקוב אחרי המתכון במדויק כדי לראות שהוא טוב. בפעם הבאה להתחיל לעשות ניסויים שונים ולאלתר.
נתתם לנו כמה רעיונות מצוינים, תודה
המתכונים נראים נהדרים
אבל לצערי אני אלרגי לאגוזים ושקדים
אז אני לא יכול לאכול כמעט את כולן
יש לכם עוד מתכונים בלי שקדים ואגוזים?
(כמו הגבינה הראשונה)
חלק מהגבינות כאן לא מצליחות. גבינה צהובה טבעונית מהמתכון בלינק הזה לא מתקשה במקרר ונשארת ממרחית.
נראה שפשוט אספתם מהרשת בלי לבדוק עם עובד.
http://teavon.co.il/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%98/