בראוניז ללא גלוטן

של מיכל דינר

בראוניז מקמח שיבולת שועל וקקאו ללא גלוטן

בראוניז, מקמח שיבולת שועל וקקאו ללא גלוטן

מצרכים

כוס קמח שיבולת שועל אורגני ללא גלוטן
כפית אבקת אפייה
1/2 כוס אבקת קקאו איכותי
1/3 כוס מייפל אורגני (אפשר גם סוכר חום)
1/3 כוס שמן זרעי ענבים
קופסת רסק תפוחים אחת ללא תוספת סוכר (113גרם)
1/4 כוס מים פושרים
אופציה 1: לשים מעל כל מאפין, לפני האפייה מעט ממרח שקדים 100% או ממרח אחר שאוהבים
אופציה 2: לפזר מעל חופן אגוזים קצוצים לפי הטעם

הוראות הכנה

מערבבים הכל יחד ידנית בקערה,
יוצקים לתבנית מאפינס כמעט עד הסוף,
אופים ב175 מעלות לרבע שעה.
מחכים להתקררות וחולצים מהתבנית.

*אפשר לשים את התערובת בתבנית רגילה ולאחר האפייה והתקררות לחתוך לקוביות.
*אפשר להשתמש בקמחים אחרים כמו קמח רגיל, כוסמין, אורז וכדומה (למי שלא חייב ללא גלוטן)

 

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

מרוצה 28/12/2014 - 08:02

הכנתי ויצא מעולה !! השתמשתי בשמן קנולה קמח כוסמין מלא וסוכר רגיל . הבלילה הייתה קצת קשה אז הוספתי עוד כף שמן וקצת מים עד שהמרקם היה נוזלי יותר. למי שאוהב ממש מתוק חסר סוכר אבל אני נהניתי מכל רגע:)
העוגה נימוחה ולא כבדה מדי . אחד המתכונים הפשוטים והטעימים לעוגת שוקולד !

הגיבי
מיכל 14/06/2018 - 16:57

היי,
תבנית באיזה גודל מתאימה לכמויות האלו?

תודה

הגיבי

להגיב על מרוצה ביטול