בצל, פטריות ופלפל אדום מוקפצים

בצל פטריות ופלפל אדום בצלחת

מצרכים

שני בצלים גדולים (אפשר לבנים או אדומים)
שתי סלסלות פטריות טריות שמפיניון (או כל סוג שאוהבים)
פלפל אדום גדול
תבלינים: מלח ים/אטלנטי, פלפל שחור גרוס טרי, מוסקט מגורר

אופן ההכנה

את הבצלים חותכים לרצועות, את הפטריות לפרוסות עבות ואת הפלפל חותכים דק לאורכו.
במחבת נון סטיק גדול מחממים 3 כפות שמן זית, מטגנים את רצועות הבצל לכמה דקות, מוסיפים את פרוסות הפטריות והפלפל האדום, מערבבים היטב ומקפיצים עד שהירקות מתחילים להתרכך. מפזרים מעל את התבלינים, טועמים ומתקנים תיבול, ומקפיצים עוד כמה דקות תוך כדי ערבוב קל.
הכי טעים לזלול חם, ישר מהמחבת!

קצת על המרכיבים:
בפטריות יתרונות רבים: אפס שומן, מעט קלוריות, מעט פחמימות, נתרן נמוך וללא כולסטרול,
פטריות טריות הינן מקור טוב לויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
הבצל נחשב כאנטיביוטיקה של הטבע, מוריד כולסטרול ושומנים בדם ותורם לחיזוק ובניית העצמות.
פלפל אדום הוא המקור הטוב והזמין ביותר לויטמין סי מבין כל הירקות והפירות.
פלפל שחור ידוע כמשכך כאבים ומפחית דלקות, מונע סיבוכי סוכרת והוא נוגד חימצון רב עוצמה.
אז.. בתיאבון ולבריאות!
[printfriendly]

Loading+ הוספה למועדפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *