ביקורת מסעדות: צ׳יפסטאר

של תיאבון בריא
ביקורת מסעדות: צ׳יפסטאר

התפנקנו השבוע במאכל שאנחנו לא אוכלים בכל יום, גם לא פעם בשבוע. השבוע נכנסנו לסניף החדש של צ׳יפסטאר והתענגנו על צ׳יפס. פשוט צ׳יפס.

הצ׳יפס מגיע בשלושה גדלים: גדול 900 גרם, בינוני 440 גרם וקטן בגודל של 220 גרם. כדי שנוכל להמשיך את היום ללא יסוריי מצפון הזמנו את הגודל הבינוני. את הצ׳יפס טבלנו במגוון רטבים מקוריים.

לצ׳יפסטאר יש מעל 10 רטבים להציע: תערובת בצל קצוץ, חלפיניו, מקסיקנה, שזיפים חמוץ מתוק, ויניגרט הדרים, ברביקיו, לצד הקטשופ הקלאסי (יש עוד כמה רטבים אך הם אינם טבעוניים). בנוסף, אם אתם מגיעים במקרה בשעת המאנצ׳ את הצ׳יפס תוכלו לקבל עם רוטב שוקולד או סירופ מייפל בשילוב עם סוכריות קופצות.

ואם לא ידעתם, הצ׳יפס כל כך טעים בזכות השיטה שבה הוא מטוגן, בשני שלבים: הוא מטוגן בשמן לוהט בחום גבוה במיוחד, קודם לטיגון ראשוני, ולאחר מכן נכנס לצריבה. השמן במכונה הייחודית לצ'יפסטאר עובר כל הזמן בפילטר מיוחד אשר שומר על איכות השמן וטעם הצ'יפס.

צילום: יח״צ

שורה תחתונה, כשבא לכם להתפנק עם משהו טעים ומקורי – צ׳יפסטאר.


מחיר הקונוסים: 16 שקל לקונוס קטן (220 גרם), 22 שקל לקונוס בינוני (440 גרם) קונוס ענק (900 גרם) ב-29 שקל.
צ׳יפסטאר, אבן גבירול 85, תל אביב. שעות פתיחה: ימים א-ה 10:00 – חצות, יום שישי 10:00-16:00 , מוצ"ש 18:00-חצות. כשר.

[lists]
שתפי: