מצרכים
בטטה
תוספות שהשתמשתי בהן:
"פטה" שקדים
זיתים ירוקים
פטרוזיליה
בצל ירוק
שמן זית
מיץ מחצי ליים
אפשר להוסיף גם:
עגבניות מיובשות (מומלץ!)
בזיליקום
שמיר
פלפל שחור
ובעצם מה שמתחשק…
הוראות הכנה
שוטפים את הבטטה, עושים בה חורים עם מזלג ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. האפייה נמשכת בין 40-60 דקות, תלוי בתנור. חותכים את הבטטה לאורכה, מועכים את הביפנוכו עם מזלג, מוסיפים את כל שאר התוספות ומערבבים. בתאבון
תום זילברברג, בת 18 מכפר סבא. טבעונית מאז גיל 15. אוהבת מאוד לבשל, ומשתפת מתכונים באלבום הפייסבוק שלה "כן, זה טבעוני!"
[printfriendly]
שתפי: