תוספות

בורקס משולש במילוי תרד, צנוברים ועגבניות מיובשות

רכיבים:

כף שמן זית

2 שיני שום פרוסות

חבילת עלי תרד (200 גרם)

1/2 כוס צנוברים, קלויים על מחבת יבשה

6 עגבניות מיובשות, חתוכות לקוביות קטנות

1/2 כפית מלח

חבילה אחת (1 ק”ג) של בצק עלים

שמן זית להברשה

שומשום

הכנה:

מחממים כף שמן זית במחבת ומטגנים את פרוסות השום בעדינות, לא יותר מדקה. מוסיפים את עלי התרד למחבת ומאדים כדקה נוספת. מורידים מהאש.

שמים את השום והתרד במעבד מזון וטוחנים. מעבירים את התערובת למסננת וסוחטים היטב.

מעבירים את תערובת התרד לקערה ומערבבים עם העגבניות המיובשות, הצנוברים הקלויים והמלח. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.

פורשים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים אותו לריבועים. מניחים כף מהמלית על כל ריבוע, מקפלים באלכסון ליצירת משולש, סוגרים ומהדקים היטב בעזרת מזלג.

מניחים את הבורקסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בשמן זית ומפזרים שומשום מלמעלה.

אופים כ-30 דקות ב-200 מעלות צלזיוס.

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה