בונז’ור ולתנור: בצק שמרים להכנת פיצה, פוקצ’ה ומאפים

מה הבטיחו:

בונזו’ר משיקה, לראשונה במקפיא – בצק שמרים להכנת פיצה, פוקצ’ה ושלל מאפים. עד היום לא ניתן היה למצוא במקפיא פתרון לבצק שמרים כחומר גלם מוכן לאפייה. כעת משיקה בונז’ור שני מוצרים חדשים: בצק שמרים ובצק שמרים עם קמח כוסמין, אשר פותחו ע”י צוות המומחים של בונז’ור. המוצרים החדשים מאפשרים אפייה ביתית של שלל מאפי שמרים טריים, לגיוון ארוחת הערב, לאירוח או כפינוק, באופן פשוט, קל ומהיר. המוצרים החדשים מאפשרים מגוון רחב של שימושים, החל מפיצה ביתית איכותית ובטעם מעולה, פוקצ’ה, סמבוסק או לחמניות טריות.

הבצקים החדשים חוסכים בזמן ומבטיחים הצלחה בתוצאה הסופית. כל שצריך לעשות הוא להוציא את הבצק מהמקפיא – יש להשאיר בחוץ כשעה (או לילה במקרר) עד להפשרת הבצק, לאחר מכן ממשיכים בהתאם להוראות המתכון של המאפה אותו רוצים להכין. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות (במצב טורבו) ואופים כ- 15 דק’.

מה קיבלנו:

הכנת פיצה מעולם לא הייתה קלה יותר! ניסינו את הבצק החדש של בונז׳ור והוא מצוין! כמו שהם מבטיחים – זה חוסך המון זמן (לישה, התפחה, התפחה נוספת) ובלאגן. מפשירים (בימי הקיץ החמים ההפשרה מהירה במיוחד) מותחים עם היד (או מערוך) על נייר אפיה, מוסיפים רטבים ותוספות ולתנור. והטעם – נהדר. הבצק תופח יפה ויוצא מאפה אוורירי בעל נפח וטעם משגע.

אנחנו כבר הכנו פיצה ופוקאצ׳ה (עם ממרח עגבניות, פסטו וירקות). הדבר הבא שאני אנסה יהיה עוגת שמרים מפנקת.

מוצר מומלץ מאוד!

למוצרים נוספים ›