מרכיבים
בצל גדול קצוץ לקוביות
3 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית כתית מעולה
קופסת עגבניות מרוסקות (800גרם)
חבילת טחון מן הצומח של טבעול
כמון טחון, לפי הטעם
פפריקה מתוקה, לפי הטעם
צ'ילי יבש, לפי הטעם
חצי פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)
חבילת פסטה קרניים של אסם.
אופן ההכנה
במחבת גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית עד להתרככות, כ-10 דקות.
מוסיפים למחבת את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים למחבת את הטחון מהצומח + רבע כוס מים רותחים ומערבבים הכל יחד.
מוסיפים את התבלינים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים במכסה
מבשלים כרבע שעה תוך כדי ערבוב מדי פעם.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בכלי הגשה, ומעל מוסיפים את הבולונז המוכן.
מגישים ואוכלים חם.
בתיאבון!
שתפי:
3 תגובות
שדרגתי: + ענפי סלרי קצוצים. אחרי ריכוך הוספתי עגבניות מרוסקות עם 2 גזרים מגוררים גס (בישול קצר).
ויתרתי על כמון והחלפתי בכף תבלין שווארמה וכפית אבקת מרק עוף פרווה. לסיום הקרמתי עם חצי כוס שמנת מתוקה פרווה. יצא נהדר
סליחה אבל האתר נקרא תאבון בריא. טופו זה לא בריא. זה מזון מעובד
טופו הוא לא מזון מעובד הוא עובר תהליך של גיבון ומיוצר בשיטה מסורתית כבר מאות שנים. גגלי. ובטח ובטח שהוא יותר בריא מכל הגבינות מהחי.