אספרגוס בתנור
שפים אוהבים אותו, אבל זה לא אומר שהוא מסובך להכנה. מתכון של מרכיב אחד, ו-2 דקות עבודה.

מצרכים

צרור אספרגוס (כ-30 גבעולים)
כף שמן זית
מלח ופלפל לתיבול

הוראות הכנה

עוטפים את הגבעולים בשמן ובתיבול, ומניחים בתבנית. מכניסים לתנור שחומם בחום גבוה.
הם מוכנים כשהם מתחילים לקבל גוון זהוב של השחמה. זה אמור לקחת כרבע שעה.

בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

כפרה 09/10/2017 - 13:19

ההוראות לא היו ברורות, נתקע לי האספרגוס בנחיר 🙁
מתי להוציא אותו?

הגיבי

השאירי תגובה