אספרגוס בתנור

אספרגוס בתנור
שפים אוהבים אותו, אבל זה לא אומר שהוא מסובך להכנה. מתכון של מרכיב אחד, ו-2 דקות עבודה.

מצרכים

צרור אספרגוס (כ-30 גבעולים)
כף שמן זית
מלח ופלפל לתיבול

הוראות הכנה

עוטפים את הגבעולים בשמן ובתיבול, ומניחים בתבנית. מכניסים לתנור שחומם בחום גבוה.
הם מוכנים כשהם מתחילים לקבל גוון זהוב של השחמה. זה אמור לקחת כרבע שעה.

בתיאבון!

Loading+ הוספה למועדפים

תגובה אחת על “אספרגוס בתנור

  1. ההוראות לא היו ברורות, נתקע לי האספרגוס בנחיר :(
    מתי להוציא אותו?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *