"בשביל להכין חביתה צריך לשבור כמה ביצים", זה ביטוי שאומר שכדי להרוויח משהו, אתה צריך להקריב משהו. כמה סימלי זה שבשביל להכין חביתה טבעונית לא צריך להקריב כלום?
קבלו עשרה מתכונים שיוכיחו לכם את זה, וישדרגו לכם את ארוחת הבוקר (או הערב, אם אתם מעדיפים): חביתות חומוס, חביתות חומוס, מקושקשת טופו, פריטטות ואומלט אחד. שיהיה בתיאבון!
מקושקשת טופו
שתפי:
8 תגובות
למען ההגינות תוסיפו כמה עולים החומרים לכל "חביתה" כזו.
להפריד עגל מאימו נכנס תחת הקטגוריה הגינות ?
וואלה!!
ואי איזה יופי! התמונות בא לי להדפיס ולאכול 🙂
א, ואת ממש חמודה! כול הכבוד אל ההשקעה בסרטונים ומתכונים! כשיהיה זמן אכין משהוא לפי המתכון שלך ואספר איך יצא 🙂
הוידאו על המקושקשת חובבני ברמות. חבל.
ואגב – אין שום קשר בין הדבר הזה לחביתה מקושקשת, חבל לקרוא לזה ככה. זה יותר בכיוון של פשטידה מפוררת. מוכרח להודות שזה גם לא ממש מעורר תאבון (אולי רק אצל כמה נטולי-יכולות-מטבח שבשבילם באופן יחסי זה מרשים).
אוכל טבעוני לא חייב להראות כאילו הרימו אותו עם שפכטל מהרצפה.
מלא השקעה, טועה ומטעה
מקסים, שנת 2021 ופשוט תענוג לראות וללמוד עוד ועוד מתכונים. תודה !!!