אטריות שעועית מוקפצות

של מיכל דינר

אטריות שעועית עם בצל, גזר, פלפל, קישוא ואפונה ירוקה ברוטב סויה

אטריות שעועית עם ירקות ורוטב סויה ללא גלוטן.

מרכיבים (לכ-2 מנות)

כחצי חבילת אטריות שעועית (כ-250גרם)
בצל גדול חתוך לפרוסות דקות
גזר גדול חתוך לפסים
פלפל אדום או צהוב חתוך לפרוסות לאורך
קישוא חתוך לקוביות
כוס אפונה ירוקה קפואה מבושלת
כף רוטב סויה ללא גלוטן
מלח ופלפל.

אופן ההכנה

מטגנים עם כף שמן במחבת שטוחה גדולה את הבצל, מוסיפים את הגזר, הפלפל והקישוא.
מניחים את אטריות השעועית בסיר עם מים רותחים לכמה דקות להתרככות ומסננים.
מוסיפים למחבת עם הירקות את האפונה והאטריות, את רוטב הסויה המלח והפלפל ומערבבים הכל בעדינות על אש נמוכה לכמה דקות לספיגת טעמים.
אוכלים חם!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה