מתכונים למנות עיקריות

אטריות מקמח תירס עם ירקות

אטריות מקמח תירס עם ירקות

ללא גלוטן. גם הילדים זללו בהנאה.

המרכיבים

בצל גדול, חתוך לרצועות
גזר, חתוך לפסים
סלסלת פטריות לבנות חתוכות לחצאי פרוסות
פלפל אדום חתוך לרצועות
כף שטוחה אבקת מרק בצל פרווה
כורכום, פלפל לבן לפי הטעם
חצי חבילת אטריות קמח תירס בצורת ברווזים (250גרם)

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל בשמן זית במחבת רחבה עם מכסה
כשהבצל מזהיב, מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן במכסה סגור כ10 דקות.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים. משאירים על אש נמוכה במכסה סגור לכמה דקות.
מבשלים את אטריות קמח התירס לפי הוראות היצרן, אל דנטה.
מוסיפים את האטריות למחבת עם הירקות, מערבבים בעדינות ומגישים חם.

[printfreidnly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה