אטריות אורז עם ירקות

של מיכל דינר

אטריות אורז מלא מוקפצות עם בצל, פלפל מתוק וקישוא

אטריות אורז מלא עם בצל, פלפל כתום וקישוא. מנה מהירה וקלה להכנה, בריאה ודיאטטית, ללא גלוטן.

מרכיבים (ל-2 מנות)

2/3 חבילת אטריות אורז מלא אורגניות של "השדה" (החבילה מחולקת לשלוש ע"י היצרן)
בצל לבן גדול פרוס לרצועות
פלפל כתום גדול חתוך לרצועות
קישוא גדול חתוך לקוביות בינוניות
מלח סלרי ופלפל גרוס לפי הטעם.

אופן ההכנה

במחבת שטוחה מטגנים עם כף שמן את הבצל עם הפלפל, עד שהבצל מתרכך ומזהיב.
במחבת שניה צורבים את קוביות הקישוא בכפית שמן (לא מבשלים, רק מזהיבים).
בסיר עם מים מומלחים קלות מבשלים את האטריות עד ריכוך, מסננים ומערבבים מיד ובעדינות יחד עם כל הירקות.
מתבלים במלח סלרי ופלפל גרוס לפי הטעם.
אוכלים חם!

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה